CADO VASE HOLMEGAARD

CADO VASE HOLMEGAARD

Mange har ting de samler på jeg er en samler og jeg samler blandt andet på holmegaard vaser, gamle og nye. Nyheden fra 2019 Cadovasen er jeg glad for.

Her pynter den på bordet med nogle af de første forårs blomster i haven

Lilla Erysimum – Lilla Gyldenlak. Planten findes både som staude og som sommerblomster som sås, jeg har dem i haven både som stauder og som snitblomster til vaserne indefor, her er det stauden, jeg har klippet lidt i.

Jeg syntes det er en smuk vase som kan stå samlet som her, eller enkeltvis. Når der sættes så få blomster i vasen, som her benytter jeg, sætter jeg blomsterne i x system. Tænk på at blomsterne skal danne et x og start forfra, det er en nem måde at arrangere få blomster på.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *