Hortensia krans

Hortensia krans

I oktober når hortensiaen stå så smuk, med flotte udspringende blomster, er det med at komme ud i haven og klippe de flotte blomsterhoveder af så de kan tørres eller bruges til andre ting, jeg har valgt at lave en kæmpe hortensia krans til hoveddøren. Hoveddøren er i et vindfang så kransen holder langtid. og tørrer fint op, således kan jeg bruge blomsterne til andet når kransen, skal skiftes ud med en anden krans. Hvis din krans hænger i det fri går blomsterne hurtigere til, vejr og vind slider på blomsterne, så vil du gemme blomsterne til senere så lav kransen til indendørs brug. Kan evt ligge på et fad og pynte eller bruges til adventskrans med smukke lak lys i.

Ingredienser til krans

  • Myrtetråd/blomstertråd grøn
  • Halmkrans
  • En bunke hortensia blomster klippet i små buketter.

Min krans bliver bundet med forskellige blomster fra mine forskellige hortensia planter.

Når du har klippet dine blomster og bundet myrtetråden på halmkransen, er du klar til at bindekransen, sæt blomsterne på kransen og hæft men myrtetråden, hold kransen nede ved bordet således er det nemmere at få blomsterne til at ligge pænt og i samme retning, nu er det bare om at arbejde sig frem hele vejen rundt.

Hvis du bruger forskellige blomster så sørg for at fordel dem på kransen, skulle det vise sig at du ikke har nok blomster til din valgte halmkrans, kan du også binde kransen på en metal ring.

God fornøjelse Marianne @madogblomsterSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *