KALENDER DEKORATION

KALENDER DEKORATION

Vi har altid 2 kalender lys, jeg kan ikke begrænse mig og syntes det er så hyggeligt, med kalenderlys på spisebordet og sofabordet.

Ingredienser: Til juledekoration 

  • Et fad
  • Ler
  • Kunstig sne
  • kalenderlys
  • Mos
  • Ene
  • Vindheks eller rensdyrlav
  • Elefanttråd
  • Myrtetråd
  • figurer det kan være hvad du har elles der kan laves flere små juletræer

Julen 2021 dette var den der stod på sofabordet, de små træer er meget nemme at lave og ser meget dekorative ud, dekorationen kræver ikke kendskab til blomsterdekoration og er ikke svær at lave. Dekorationen kan også laves med et almindeligt lys til juledagene.

Byg op med lidt ler i forskellige niveauer og kom derefter mos på, det kan godt ligge på leret uden at hæftes, drys med lidt kunstsne, der kan bruges mange forskellige slags pynt, små snemænd – små paddehatte eller som mig rensdyr, samt små  juletræer.

Mine træer er lavet af hekselyng og ene

Sådan laves de små juletræer, tag lille kugle ene, mos eller lav og form den til en lille kegle, form  med myrtetråd, så du syntes det ligner små juletræer, der kan kommes mere på så træerne bliver den størrelse du ønsker, stik så en elefanttråd op i træet og det lille træ er færdigt.

God fornøjelseSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *