NYTÅRS BORD 2019/2020

NYTÅRS BORD 2019/2020

Julen er pakket væk, og der gøres klar til nytår. Mellem jul og nytår, får tankerne frit spil på hvordan mit nytårsbord skal se ud – klassiske nytårs farver som sort og sølv, prøver jeg altid at undgå.

 • Hvid hørdug
 • Mange messing stager
 • Mange små glas vaser
 • Sølv pynt til bordet
 • Blomster i hvide og lyserøde
 • Krydderurter
 • Rosa stofservietter
 • Rosa lys
 • Sirius Lise batteri lys rosa
 • Glas fra Mix meister
 • RoyalvCopenhagen musselmalet riflet

Et romantisk bord som kan bruges til masser af andre lejligheder. Jeg bruger meget tit serviet ringe. og har rigtig mange forskellige. Hvis jeg finder nogle på loppemarked eller i en boligbutik må jeg bare have dem, jeg bruger jo næsten altid stofservietter, og der passer serviet ringe bare syntes jeg.

Marianne @madogblomster – Facebook Fru-PoulsenSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *